you must write, time is precious

you must write, time is precious

sâmbătă, 4 iunie 2011

Jurnal- cap 27

   Ma simteam ciudat, de parca ei nu doreau sa fiu acolo, ca sa nu-l iau pe Andy, ce ciudati, sunt atat de disperati de acest tip, varul meu, de parca ar fi aerul pentru ei, ma rog, mai multe pentru acele fete, care se uitau la mine cu o vadita invidie, intr-un fel le inteleg,daca eram in locul unei dintre acele fete, as fi comentant cu siguranta...cine nu si-ar dori sa aibe un asa var dragut...
   M-am dus pre Andy si i-am soptit ca pot merge si singura, doar sa-mi dea adresa...
  -Nu, a spus el privindu-ma direct in ochi, mai bine te duc eu, este responsabilitatea mea, in cele din urma...
Am plecat impreuna, ne-am intors in autogara, la cativa metri de ea, era o statie de taxiuri. A stat langa mine in taxi, inima mea incepea sa bata, ce naiba, nu puteam sa simt aceste lucruri pentru el, este varul meu, la urma urmei.
   Deci, nu-mi venea sa cred cat de frumoasa putea fi casa in care locuia, trecusem din nou pe langa acea scoala, dar am mers pe o strada numita Campului, si chiar acolo statea, era foarte mare, pur si simplu geniala, plus ca avea si piscina, ceea ce noi nu aveam.
  -Buna, Tara, spuse matusa mea, pe care o stiam numai din poze, era plinuta, si foarte draguta, avea parul lung si cret, saten deschis, iar ochii ii avea verzi, totusi era un verde iesit din comun, atunci cand era la lumina ochii ei deveneau putin cam albastri, o combinatie de albastru cu verde, cand era la loc ferit de lumina, verdele se combina cu griul, ceva iesit din comun.
      Ma luase in brate, la fel si unchiul meu, spunandu-mi cat de mare ai crescut si tot felul de chestii, asa cum sunt obisnuiti adultii sa spuna.
  - Trebuie sa-ti fie foame, hai sa mananci ceva bun...spuse matusa mea.
 Am mancat, am facut un dus, si m-am pus in pat, ce dragut, au facut o camera pentru mine, si patul este destul de confortabil, la fel ca cel din camera mea.
  M-am trezit dimineata, era 6, nu-mi vine sa cred, am coborat in bucatarie, era matusa mea acolo.
  -Buna dimineata.
 -Buna dimineata, draga mea, uite ti-am pregatit micul dejun.
 Erau foarte cumsecade.
Ma uitam de jur imprejur, ceva lipsea sau mai bine zis lipsea cineva.
 -Daca te gandesti la Andy, el doarme, a venit foarte tarziu aseara, de fapt a venit la 5.
"Woow."
M-am dus dupa aceia in camera mea, mi-am desfacut bagajele si mi-am aranjat hainele in dulap, nu am luat nici o carte cu mine, decat jurnalul meu, si laptop-ul, fara el parca nu pot trai.
  Era 9, m-am dus la baie, nu ma simteam prea bine.
M-am spalat pe fata, si ma uitam in oglinda: "Acest trup a iubit si suferit, iar acuma, este mort, pur si simplu mort."
  Am plecat sa ma plimb, orasul este mic, asa ca nu ma pot rataci,deja stiu numele strazii si numarul, iar daca este sa ma ratacesc, o sa vin cu un taxi.
  Am ramas uimita, era atat de dragut, nu era acea aglomeratie insuportabila, m-am dus prin librarii, prin Piata Civica, trebuia sa-mi fi luat si eu rolele.
 Am ajuns acasa cam pe la 4.
 Atunci m-am intins in pat, franta de oboseala. Andy venise la mine in camera si se puse pe marginea patului, si se apleca peste mine, fata lui fiind la cativa mm de a mea.
 -Ce s-a intamplat? am spus eu rece.
-Nimic, eram doar curios cum poate reactiona verisoara mea, cand voi face asta.
 Si ma saruta.
 L-am impins si l-am plesnit, dar inima mea batea cu putere.
 -Ce tare, deci esti una din acele tipe care se lasa greu, spus el zambind si atungandu-si obrazul lovit, nici o tipa nu a indraznit sa ma loveasca si nici sa ma respinga.. O sa te fac sa ma doresti, si nu-mi pasa ca suntem veri.
  Nu am putut sa-i spun matusii mele ce s-a intamplat intre noi, imi era teama, sa nu reactioneze in favoarea lui, sa nu creada ca sunt o usuratica si ca ma dau la el, la drept vorbind si-ar crede fiul decat o nepoata, asa ca voi ripost impotriva acestui filfizon, care la inceput fusese asa ce dragut cu mine...

Un comentariu:

  1. hey... uite sunt la fratele meu...
    am primit in sfarsit scrisoarea ta...
    yeahhh
    deabea astept sa o citest...

    RăspundețiȘtergere