you must write, time is precious

you must write, time is precious

luni, 6 iunie 2011

Jurnal- cap 28

    Pur si simplu doream sa evadez. Simplul fapt ca-l vedeam in fiecare zi ma facea sa tremur de emotii, trecuse o saptamana de la acel incident, si simteam uneori cum ma urmarea cu privirea cand treceam pe langa el. Era imprevizibil. De la acel sarut, practic inofensiv, lasa o gramada de semnificatii: 1. ma place si vrea sa fie cu mine;
2. pur si simplu vrea sa ma seduca, ca sa-si indeplineasca planul;
3. poate ca vrea si eu sa-l sarut la randul meu;
4. nici eu nu stiu care este...dar in fiinta mea chiar doresc sa-l sarut...dar la naiba...este varul meu....
 
Seara, am stat toata ziua la piscina, cu Andy, si cu prietenii lui, fix acele persoane care erau si cand am venit eu in Tulcea, si chiar si acele fete. Da, erau vadit curioase sa vada cum este la el in casa, imi dadusem seama ca el nu le invitase niciodata. Cei doi prieteni ai lui se numeau : Vlad si Cristi, si ei erau dragutei, dar Andy era cel mai bun dintre ei, iar cele trei fete: Crisitna, era mica si bruneta, avea fata rotunda si breton drept la al meu, nu i se potrivea deloc, cea de a doua se numea Andreea, avea parul scurt si roscat, si ochii ei erau caprui,din cate am observat era ceva mai tacuta, si atunci cand se uita la Andy zambea foarte frumos, pare genul de fata visatoare, iar cealalta, mi se parea cam usuratica, adica, se numea Amalia, si era blonda, imi placea parul ei, era voluminos, si ca sa aduc argumente pentru ideea mea, mereu se punea in bratele lui Andy si acesta uneori o mai pipaia, si chiar pe sani. Deci parasuta...

   Vorbeam mai mult cu Vlad, si cu Andreea, erau mai de gasca, si Andreea era fata cu bun simt, si din cate mi-a spus cand am fost impreuna la bucatarie ca sa aducem suc si fructe, ea il place cu adevarat pe Andy, chiar daca el este un afemeiat si frange inima multor fete, ea nu si-l poate scoate din cap.
  - Nu cred ca el a fost indragostit in viata lui, spuse Andreea incet.
 -Nici, dupa felul in care se comporta, iti dai seama ca el considera fetele niste jucarii....ce porc...am spus eu in cele din urma.
 Apoi, am inceput amandoua sa radem.
 Ne-am imprietenit repede, ce dragut, aveam in orasul asta o prietena, dar nu vreau sa dau in vileag totul despre mine, mai bine aflu totul despre ea, si dupa aceia  data terenul este solid, o s-o las sa ma cunoasca mai bine.
  Se facuse 6, iar "dragul meu verisor" disparuse cu Amalia de o jumatate de ora.
  -Mah, eu sunt sigur ce fac aia doi, in acest moment, spuse Cristi zambindu-i lui Vlad, de parca se intelegeau din priviri. Nu a fost greu sa-mi dau seama, si nici celorlalte fete.
 OMG, chiar nu-mi vine sa cred...
 Dupa ce ai iesit, noi deja ne imbracasem ca sa iesim in oras, iar eu nu aveam pereche, ce naspa, dar Vlad se oferise sa stea mai mult in preajma mea, si dupa felul grijuliu si privitul des, zambitul incercari de a ma atine pe maine sau pe umeri, mi-am dat seama ca ma place. Dar mie nu-mi place de el, o sa-l refuz, o sa-i frang inima, si de data aceasta chiar nu vreau sa fac asta, mi se pare un baiat bun, nu idiot si nemernic ca varul meu, chiar ma mir cum de sunt prieteni.
 Seara...de fapt noaptea...era 1 jumate, ne-am despartit, noi mergeam spre E3, iar eu spre Monument, este acolo un cartier, mda..cam dubios si cam departe.
Nu scoteam nici o vorba, mergeam amandoi pe faleza, stiam ca ocolim, dar nu-mi pasa.
 Atunci Andy ma lua de mana, iar eu ca reactie l-am respins. Se uita la mine uimit, dar dupa aceia a inteles.
  -Imi dau seama ce crezi despre mine, ca sunt un afemeiat afurist, si ca-mi bat joc de fete, nu?
  -Ai ghicit, am spus eu pe un ton sarcastic.
 -Macar, lasa-ma sa te iau de mana, a spus acesta, pe un alt ton, pe o alta voce, ceva mai suava, niciodata nu il auzisem.

  -Fie...am spus dand din umeri.
 Cand i-am atins pielea, m-au trecut niste fiori.
Ne-am tinut de mana pana in fata dormitorului meu, aici m-a sarutat pe buze, iar mana lui ma mangaia usor pe mijloc, dupa aceia a dus-o putin mai jos, ca sa-mi atinga "fundul".
 -Mana, am marait eu, dupa care l-am dat la o parte si am intrat in camera.
Ma bufnise rasul, eram fericita, de ce naiba... dar incepe sa-mi placa de el....dar nu trebuie sa-i arat asta..nu vreau...


    

5 comentarii:

  1. eu astazi am incercat sa iti pun o scrisoare... dar nu am reusit... din pacate ma retinut treaba, scoala toata saptamana... astazi am crezut ca pot scapa de la primarie pana la ora 2 dar nu am reusit... a trebuit sa merg sa schimb niste acte si sa incerc sa fac rost de altele... a fost un haos total...
    ti am scris ceva...
    si iti voi mai scrie...
    luni la prima ora ma voi duce la posta si o voi pune recomandat... voi intreba care este metoda cea mai rapida...
    iti voi trimite si un mic cadou...

    RăspundețiȘtergere
  2. pana acum am lu at numai 10...
    la engleza atestat 10
    telecomunicatii 10
    romana experimetat (10)
    informatica (10)
    mai am o proba la engleza... pentru calificativ... cel mai mult pot lua B2... sunt mai multe calificative...
    de la A1-A2-B1-B2-C1-C2...
    pentru c1 sau c2 trebuie sa dau cambrige... si costa vro 6milioane... care deocamdata nu am bani...
    macar e bn ca liceul are licenta sa imi dea pana la b2...
    diriga mia zis ca la engleza voi primi 2 diplome una pentru atestat si una pentru proba care o voi da pe 20 luna asta... si apoi bacu...

    RăspundețiȘtergere
  3. ce este asa special la faptu ca am lu at 10 pana acum da imi este frica la fizica :))
    imi este cu adevarat frica la fizica...
    multi imi spun ca se poate copia da eu nu cred ca se poate...

    RăspundețiȘtergere
  4. ca sa vezi maine e sarbatoare plecam degeaba la posta :(( :(( :(( :((

    RăspundețiȘtergere