you must write, time is precious

you must write, time is precious

miercuri, 22 iunie 2011

Jurnal- cap 32

Nu imi puteam da seama ce este in capul lui...mama lui ii spusese fara petreceri, eu insa nu pot face nimica din ce m-a rugat ea, ma simt ca o furnica pe langa aceste fiinte, si pe unii dintre ei ii cunosc.
 Muzica prea galagioasa, nu ca nu-mi place sa ascult muzica la maxim, dar asta este prea de tot, acuma sunt mia multe persoane, foarte multi necunoscuti...urasc aglomeratia, imi este sila de cei din jurul meu.
  Andy se comporta de parca nici nu ne cunoastem, trece pe langa mine, asa cum trece o masina pe langa un copac de langa sosea, Andreea venise impreuna cu Amalia, era imposibil sa nu fie si fata asta aici.
 -Buna, spuse Andreea , in timp ce ma lua in brate. Imi placea compania ei, cred ca incepem sa devenim prietene.
Era deja 12 noaptea, si nimeni nu plecase, mare parte din ei erau beti, numai eu si cu Andreea,eram "treze",adica bausem putina bere, eu doar un pahar, si ea 1 jumate, in rest, toti au baut sticle intregi. Nu-l vedeam pe Andy, ma simteam si obosita, si nu aveam de gand sa il caut, asa ca m-am dus putin in camera mea.
 Cand am deschis usa, era el si cu Amalia,imi este rusine sa scriu in propriul meu jurnal, in ce ipostaza i-am putut gasi.
  -Cat de dezgustatori puteti fi, am spus eu cu sila. Valea din camera mea.
Amalia se ridicase, si incercase sa ma loveasca peste fata, se vedea de la 10 km ca era beata, de abea se tinea pe picioare, atunci cand palma ei mai avea putin si imi atingea obrazul, Andy i-a oprit mana. Dupa care a luat-o in brate si a dus-o in alta camera.
M-am trantit pe pat, eram distrusa, credeam ca vara mea la Tulcea va fi ceva de neuitat, in sensul bun al cuvantului, dar este de neuitat, partea cea mai rea, este cea mia stupida vara pe care am avut-o vreodata. Si uneori cand ma gandesc, ca eu niciodata nu am avut o conversatie normala cu varul meu. As vrea sa aflu mai multe despre el, dar este asa de inchis, si joaca atat de mult teatru, ma intreb, cum este el cu adevarat.
Este 4 dimineata, adormisem putin, m-am dus prin curte, nu era tipenie de om, si nici mizerie, si cand ma gandesc ca aseara erau o gramada de sticle aruncate, si tot felul de ambalaje. M-am dus sa vad daca este in camera lui, si era...dormea, ce dragut arata cand dormea, era ca un copil mic. M-am apropiat de el, am ingenunchiat la capul lui, si l-am mangaiat putin pe par, era frumos intr-adevar.
  Deschise ochii si se uita buimac la mine.
 -Cum de esti in camera mea?
 -Scuze, ies acuma...am spus repede, si ma ridicasem sa plec.
M-a apuca de mana.
 -Stai...spuse el incet, era atat de diferit in acel moment, incat ma blocasem...putea sa treaca si un meteorit, ca nu ma miscam din loc.
Se ridicase si ma lua in brate, avea doar niste panataloni scurti, ii simteam pielea...m-au trecut niste fiori, greu de explicat, niciodata nu am simtit asa ceva...
 De abea acuma am realizat, ca il plac...il vad ca pe un baiat....nu ca pe varul meu...






2 comentarii:

  1. wow de 4 ori... chiar asa de greu de descifrat este scrisul meu :))))
    nu sunt chiar asa ieftine cartile in bucuresti... doar ca eu cunosc foarte multe locuri si cu preturi bune si cu lucruri de calitate...
    pot spune ca in ultimi ani am inceput sa cunosc bine Bucurestiul...sau macar o particica... dar sa stii ca tot imi este dor de Calarasi...
    mai ales de cartierul in care am copilarit... care are un parc superb chiar pe un mal al dunarii... aici Calarasiul cu Tulcea seamana...
    dar asta este viata mereu in schimbare...
    mia placut ultimul capitol...
    mie nu imi plac petrecerile cu multe persoane...
    si nici cele in care se face exces de bautura... am mers sa ma distrez... sa dansez... sa vorbesc cu lumea... nu sa beau pana uit de mine...
    niciodata nu am inteles faza cu tigarile si berea...

    RăspundețiȘtergere
  2. hey mai... ce mai faci?
    luni dau... era sa scriu teza =)) dau bacu...
    nu imi vine sa cred ca a venit si asta...
    in ultima vreme parca lucrurile trec asa repede...
    sper ca si bacu sa treaca repede si cu bine... si sa am porma vara toata libera sa fac tot ce imi doresc si mi am planificat...
    u ce ai de gand sa faci vara asta?
    voi incerca sa iti pun o scrisoare luni...
    sa iti povestesc cum a fost la romana...

    RăspundețiȘtergere